søndag 23. september 2012

Getrouwd!

Op maandag 3 september jl. zijn Marco en ik met elkaar getrouwd. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het gemeentehuis van Wijchen in Nederland. De ceremonie was eenvoudig en bescheiden, precies zoals wij wensten. Onze moeders traden op als onze getuigen. We zijn heel blij dat zij dit samen met ons hebben beleefd.

Op zaterdag 1 september zijn we naar Nederland gereisd. We gingen zoals gewoonlijk logeren bij Anny, de moeder van Marco. De volgende dag hebben we Loe opgehaald uit Sliedrecht. Zij zou in Wijchen in een hotel overnachten. We wilden namelijk geen enkel risico lopen dat we het tijdstip van ons huwelijk om 08.45 uur niet zouden kunnen halen of dat er gestress zou ontstaan. Op zondagavond hebben we met z'n vieren gegeten in het restaurant bij hotel Umberto.

Op maandagochtend hebben Marco en ik eerst Loe opgehaald van het hotel, en vervolgens zijn we terug naar het huis van Anny gereden, om Anny op te halen. Het huwelijk zelf zien Marco en ik primair als een juridische verbintenis. We wilden geen traditionele franjes zoals een bruidsjurk, ringen, een toespraak van de ambtenaar van de burgerlijke stand, witte duiven, en wat dies meer zij. Op de welbekende vraag antwoordde Marco voluit: "Ja, uiteraard", en ik antwoordde "Ja, heel graag".Na het huwelijk hebben we foto's gemaakt voor het kasteel van Wijchen. Vervolgens hebben we bij Anny, samen met de broer en de zus van Anny, koffie gedronken. Daarna hebben we Loe met de auto terug naar Sliedrecht gebracht.

's Middags hebben Marco en ik een mooie wandeling gemaakt door het natuurgebied Alverna in de buurt van Wijchen. Het was inmiddels stralend weer geworden, met een heldere blauwe hemel. Dat kleurde prachtig bij de paarse heide die vol in bloei stond. Het was alsof het allemaal speciaal voor ons was.


1 kommentar:

  1. Bruidspaar, gefeliciteerd als trouwambtenaar van de overkant de Overbetuwe noem ik het maar, lees ik graag ervaringen! Ik wens jullie vele gezonde zonnige jaren vol liefde samen toe. Geniet van alles maar vooral van elkaar! Babs Henny
    www.trouwambtenaar-babbelaere.nl

    SvarSlett